Stapje zetten #AgiaKyriaki

Begin deze week  eindelijk de eerste keer gaan stappen …

Ik was er een paar dagen met de motor naartoe gereden, maar het echte werk is toch te voet … En laat ik dat nu net een fijne bezigheid vinden. Agia Kyriaki is een kerkje net buiten Pigadia, ik schat het, een kleine 4km stappen. Goed haalbaar, maar de hitte en de way up maken het extra heavy. Echter, de geur van de dennebomen en het uitzicht zijn onbeschrijfelijk

Met enige fierheid kan ik jullie meegeven dat dit mijn dagelijkse trip is geworden. Elke dag om 6u de nest uit om deze fijne tocht te doen. ‘s Ochtends best te doen doordat het nog niet zo extreem warm is … Ik zie er in elk geval iedere morgen de mooiste zonsopgang ooit!

Anyway, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ en tot snel … I’ve got here some Greek living to do!

 

Leave a Reply