Het gaat goed, hoor!

Ja hoor! Het gaat prima!

Ik hoorde via via dat ik het onderwerp tot roddels ben, in “het (media)wereldje” waar ook behoorlijk wat bekrompen figuren, zeg maar frustro’s rondlopen. Best grappig eigenlijk.

“Heb jij al iets gehoord van de Moerbie? Het zou niet goed gaan met hem, …”, “Ik heb ‘m onlangs gezien en hij is kweet-nie-hoeveel-afgevallen!”, “Ik heb horen zeggen dattie maagkanker heeft! Aja, gelijk die vroeger Duvel kon zuipen, is dat maar normaal natuurlijk!”, en méér geen-steekhoudende-onzin!

Ik wil graag dat jullie de correcte info krijgen en niet moeten afgaan op de idioterie die deze roddels inhouden.

Met mijn gezondheid gaat alles goed, dank U! Ik ben inderdaad ongeveer 40kg afgevallen in vergelijking met, pak en beet, 10jaar terug. Al heeft dat nix met “ziek zijn” te maken.
Ik besloot een tijdje terug om het een beetje rustiger aan te doen, lees: op een normaal tempo te gaan leven. Ik ontdekte het plezier van, een beetje, sportief te zijn en ook, een beetje, gezonder te gaan leven. Sinds een paar jaar eet ik geen vlees meer, alcohol gebruik ik in mindere mate en elke dag probeer ik 20km te stappen. Ik ga te voet naar mijn werk (+/-7km), heen en terug en ’s avonds na het avondeten doe ik nog een paar km’s. Dat geeft mij rust èn een goed gevoel (en véél tijd om naar muziek te luisteren)!

Ik heb jarenlang roofbouw gepleegd op mijn lijf en nu draag ik er ’n beetje zorg voor. That’s it!

image

Maar voor de rest gaat het goed met mij … Beter dan ooit, misschien!


Categories:

Tags:


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *