Weekend!

Of het nu weekend is of niet, veel maakt dat eigenlijk niet uit … The show must go on, dus deed ik deze ochtend vroeg terug de (dead)road van Arkasa naar Pigadia alwaar de K-FM studio is!

Ik heb daarvoor een uitermate sexy busje ter beschikking gekregen! Ik kom nergens onopgemerkt voorbij! ! 🙂

Waarvoor onze dank aan Mr.Big Voice himself natuurlijk! “Dankje, Peer!”

De sales en de studio zijn in dezelfde ruimte, dus zorg ik ervoor dat ’s morgens als eerste ben. Dan kan ik Manneke Pop en het weerbericht rustig opnemen zonder dat Thassos, de sales-boy, er met zijn telefoongekwek tussen zit! Ik doe de spotjes en de vormgeving wel als hij met z’n sales-ding bezig is…

Van ‘vroeg’ beginnen hebben ze hier trouwens geen feta gegeten want voor 10u valt hier, behalve o Belgos, geen levende Ellinas te bespeuren …

Zo ziet mijn werkplek er dus uit. Hier maken we Manneke Pop, KarpathosFM en produceren we commercials.
De klank van KarpathosFM wordt helemaal AF gemaakt met een Omnia 3FM! Dat zal Jan met de Pet weinig zeggen maar zij die in het vak zitten, of het allemaal een beetje volgen, des te meer!

De frappe wordt hier trouwens aan huis geleverd, als dat geen luxe is… ‘Duo frappe metrio, xoris gala, yia sto stafmo radiofono’, means: twee x frappe metrio, zonder melk, voor in de studio van de radio … Siga Siga :0)

Helemaal mooi wordt het als ik de studio uitga … Dan krijg je gelijk een onbetaalbare view cadeau!


U hoort mij nie klagen of zoals deze week nog iemand op Facebook zei: “some guys have all the luck”…

Stop met kwijlen, gasten … Komaan seg!!

Have a nice weekend!Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *