Vanavond @GUNKtv: 24/6 De laatste dus…

Er zijn nog zekerheden in het leven… Eentje daarvan is dat we naar goede gewoonte de zomermaanden reserveren om te herbronnen, slaap in te halen, het sociaal leven weer een beetje op punt te zetten, en, en, … Nog van alles! Je krijgt vandaag dus de laatste Moerbie Live Radio van dit seizoen! Geniet er dus van met volle teugen, want dat gaan wij ook doen!!

De zomer is vorige week ècht gestart, dat betekend ook dat er zowat overal in Vlaanderen van alles te doen is! Festivals, stadsfeesten, pensenkermissen, miss verkiezingen, tevéél om op te noemen … Maar wat gij jij doen dit weekend?

Voor toeristen die ons land bezoeken zou Manneke Pis de grootste ontgoocheling zijn. In brochures wordt de plassende Bongo veel imposanter voorgesteld dan wat het in werkelijkheid maar is. Met wat zou jij ons land willen aanprijzen aan buitenlandse toeristen?

In de categorie “WTF”, “Lady Gaga wil lijken op het podium…”,  een brug te ver of … Alles kan voor ‘de show’?

En je weet intussen ook dat interactiviteit zeer hoog in onze lijst staat, vandaar dat vandaag misschien een uitgelezen moment is, om ’s te kijken naar wat jullie in een nieuw seizoen vooral veel willen horen en  zien! Laat jullie vooral gaan!


Categories:


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *