Vanavond @GUNKtv: 17/6

De laatste voor deze week! Je kan het einde van de examens al ruiken en het weekend is dichterbij dan ooit. Ter afsluiting van deze week buigen we ons nog eens over de volgende topics:

Voetballers zouden betere minnaars zijn … Dat is sowieso een aanfluiting voor iedereen die niet achter een bal holt? Iemand ervaring mee??

Een jaloerse Indische vrouw snijdt de penis van haar echtgenoot af. Wat zou jij doen in een waanzinnige vlaag van jaloersheid?

Worden er weldra islamlessen gegeven in katholieke scholen?
Want als het aan de Broeders van Liefde ligt, worden er binnenkort in elke katholieke school met moslimleerlingen islamlessen gegeven. Goed plan of eerder “te bespreken”?

We peilen dan ook even naar je plannen voor het komende weekend. Wat gij je uitvreten? Studeren, zwijnerijen, seksen of de katholieke snul uithangen? Stemmen kan hiernaast.

En op bezoek vanavond: La Luz, het nieuwe project van Gene Pole komt vandaag de nieuwe single voorstellen. Officiële release is voorzien op 20 juni, maar vanavond brengen ze het nummer exclusief bij MOERB!E in een akoestische versie! Kijken èn luisteren, dus!


Categories:


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *