Stress -25%

Gelukkig kan ik, na al die jaren, nog steeds rekenen op de mensen die mij  introduceerden met ’t internet. Kobe Lenjou was de drijvende kracht om moerman.com online te gooien, in tijden dat zoiets helemaal niet vanzelfsprekend was. Impact van ’t internet was toen 0,5%?

Anyway, om een lang verhaal kort te maken, de laptop had raar streken maar is, door Kobe, weer tot de orde geroepen! En zo hoort dat godverdoeme! 🙂

Vandaag de laatste kiné-beurt gehad omwille van rugklachten, op bezoek geweest bij de tandarts voor een controle en morgen een medicatieboost, dan ben ik er helemaal klaar voor!

Ik tel verder af! Ik slaap voor de voorlaatste keer thuis … En, ik denk op zoek te moeten gaan naar een beetje zomer, want die kan ik hier dezer dagen niet vinden …Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *