Righty dudes…

image

Verveel ik mij, zo radio-loos?
Neeje zenne, makkers en lieve vriendinnen!

Helemaal radio-loos ben ik natuurlijk nooit, alleen is niet zo hoor- of zichtbaar dezer dagen …
Anderzijds heb ik véél tijd om mijn schade van de afgelopen jaren in te halen. Ik ben zelfs een beetje geschrokken van hoe hard ik leefde “tegen de klok” … Nooit ’s tijd om vollédig tot rust te komen! Alleen maar “rushen” tegen de tijd, al ben ik er zeker van dat zoiets alleen maar te snappen valt door mensen die aan hetzelfde ritme leven, en dat zijn er niet zo heel veel!

Gewoon op een weekdag ’s naar de cinema gaan en erna een pint gaan drinken zonder naar de klok hoeven te kijken is voor mij al een heel feest! Ik ben er zeker van dat zoiets voor de meeste de normaalste zaak van de wereld is, wel … Voor mij is dat een ongekende luxe en ik GENIET er van !

De afgelopen dagen nog wat extra quality-time genoten in Italië. Paar daagjes doorgebracht in Trieste, een stad die ik niet kende maar op de een of andere manier door geboeid was! En ja hoor, een fijne tijd gehad.

Tegenwoordig ben ik ook nogal in de ban door de schoonheid van kleine alledaagse dingen waar we weinig (of geen)  oog voor hebben. Als fervent gebruiker van het Android-platform, heb ik mijn gsm altijd bij de hand en ik heb me dan ook voorgenomen om die “mooie dingen” digitaal vast te leggen. Gaande van een mooie blauwe lucht, een glas wijn, een regenboog, enz … Ik bundel die zaken tegenwoordig op een blogje: Daily Picz, elke dag een foto die ik tijdens mijn “straatloperij” heb gemaakt. Feel free to join it!

Ander fijn nieuws, een aantal “vrienden” hebben het plan opgevat om een “MOERBIE-reunie” te organiseren. Door de jaren heen was mijn “radio-bestaan” een komen en gaan van héél veel mensen. Velen kwamen hard en heftig maar verdwenen al even snel weer in het niets! Gelukkig zijn er ook veel waar ik, tot vandaag, nog altijd contact mee heb! Hou begin december in elk geval een beetje vrij als je je geroepen voelt!

It’s gonna be fun!


Tags:


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *