Postcard from #Karpathos

Het gaat allemaal DAMN snel … Het lijkt alsof het afgelopen jaar voorbijgevlogen is! En bedenken dat ik eerstdaags terug kan beginnen pakken voor “deel2” van het KarpathosFM-avontuur.

Peter is ginds reeds van de tweede helft van april. De griekse plaatjes zijn vervangen door vlotte commerciële deuntjes, de commercials zijn terug “verstaanbaar”, kortom: KarpathosFM is terug voor een half jaartje dè radiozender die de toeristen informeert over het reilen en zeilen, en things to see/do op het eiland!

Nu hadden Peter Vandam en ik vorig jaar al de goesting om onze liefde voor Greece, Karpathos en KarpathosFM met jullie te delen, om daar iets méér mee te doen … Tijdens een paar brainstorm-sessies, met de nodige Raki, was er een soort concept ontstaan en de naam had Peer al langer in gedachte: Postcard from  Karpathos. We maken er een soort show van waarbij de zon uit je radio straalt, waarbij we je teasen en goesting doen krijgen om de eerste vlucht nemen en ons te vervoegen … Naast de muziek informeren we jullie over de griekse taal/keuken, zijn er reportages over uitstappen op het eiland, … Kortom, een “must hear” als je een beetje liefhebber bent van Griekenland/ zon/zomer, en van ons natuurlijk :p

Radio ClubFM is onze mediapartner geworden. Je kan Postcard From Karpathos elke zondag beluisteren, in heel Vlaanderen, op één van de vele frequenties van ClubFM van 20-21h. Ideaal zonnig gezelschap voor bij de BBQ !

Afspraak nu zondag, en euhm … Kleine tip: luister goed want misschien kan je Karpathos wel op onze kosten komen bezoeken …