Onafhankelijkheid van de media?


Ik erger mij! Ik erger mij TE PLETTER aan het gezeik rond de staking van #30J … En dan nog vooral waarop de media alles wil aan de man/vrouw brengen.

Eerst even schetsen dat ik NIET zal staken en ook nooit eerder staakte, ik ben geen lid van een vakbond  (ik ben het wel ooit ’s geweest om een of andere vriend te plezieren, maar als ik de “dè vakbond” dan nodig had voor iets dan merkte ik dat “dè vakbond” het verschil niet maakt!). MAAR ik heb ook respect voor mensen die wèl willen staken. Er bestaat zoiets als stakingsrècht! Sommigen onder ons hun grootvaders hebben daar ooit voor gevochten!! Wie zijn de media dan (en ik heb dan voornamelijk over de berichtgeving bij de VRT) om dat recht als idioot en ondemocratisch te bestempelen.

Breng het nieuws zoals het is! Pro en contra, en die twee kunnen perfect naast mekaar staan… Maar verlaag jullie niet tot het creëren van een hetze en het tegen mekaar opzetten van mensen, want dat is laag … Héél laag, en totaal de opdracht van de Openbare (commerciële) Omroep niet. FOEI!

En wij, wij moeten gewoon al die idiote (kameraden) propaganda naast ons neerleggen en voor ons zelf uitmaken wat we maandag gaan doen. Maar wat je ook beslist … Het is je goed RECHT!

 

Moerbie – de niet staker

 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *