Moerbie wordt (even) Manneke Pop

Peter Vandam … Wat een stem, wat een “radio-icoon”, wat een radio-goeroe, … Ik kan geen superlatieven genoeg bedenken voor deze man.

Hij was één van de mensen die ervoor zorgde dat ik interesse kreeg in het medium “radio” en mij als kind aan het dromen zette van “ooit bij de radio te kunnen werken”. Ik leerde Peter een paar jaar geleden kennen bij het toenmalige Radio Contact, waar hij als program-director Bjorn Verhoeven opvolgde.

Op de één of andere manier klikte het goed tussen ons … Of dat nu kwam door gedeelde passie voor muziek, radio en/of tripel van Ename wil ik graag in het midden laten.

Anyway, na Radio Contact bleven we sporadisch “contact” houden en bleek dat we nog verrassende gemeenschappelijke liefde hadden, namelijk: Griekenland. Peter is completely in love met Karpathos, ik heb hetzelfde met Kreta. Mr.BigVoice vertrekt voor een paar weken naar ginds en zijn radiowerk hier wordt overgenomen door een aantal gast-presentatoren en, je had het al door zeker, ik ben daar eentje van.

“Manneke Pop” zo heet “Peer’s” radioshow en die valt dagelijks bij diverse radiozenders te beluisteren. Eens “googelen” kan wonderen doen.

Uiteraard, vollédig vrijblijvend en ter info! 🙂

Leave a Reply