Manneke Pop, dat is een roar ventje!

De sigasiga van in Greece is intussen al compleet verleden tijd en is aangepast naar “hop hop hop- laat het hier wat vooruit gaan” … Net zo ambetant als het daar in begin was om alles άυριο (=morgen) te doen is het hier nu net zo aanpassen dat het onmiddellijk dient te gebeuren…

Maar we zijn nu eenmaal gewoonte-beestjes dus vervallen we snel in ons zelfde stramientje, en neem het van mij aan: je bent het het sneller terug gewoon dan je zelf zou willen!

Ik hoor dat Peer & KarpathosFM het goed stellen en dat is fijn en bezorgt mij een uitermate goed gevoel, maar ook voor hem begint het avontuur stilaan naar zijn einde toe te lopen… Normaal vertrekt hij ginds rond 8 oktober om tegen +/- 12 oktober terug in “De Lage Landen” (the cold country’s) te zijn.

Je hoort mij waarschijnlijk al aankomen, de tijd dat Peter on the road is zal ik Manneke Pop doen. Uiteraard zal ik dat met evenveel plezier van hieruit doen dan ik het deed in de airco-gekoelde studio in Pigadia … Hoewel, als ik eerlijk mag zijn heb ik toch liever een airco op 28° dan de verwarming op 24°!

Anyway, binnenkort terug in je radio met héél veel goesting!
En voor de rest: “SIGA, nondedju”!


 

Leave a Reply