Let’s go nuts … GameNuts!

Vertel ik iets nieuws als ik zeg dat ik nogal “Frank Molnar-minded” ben? Dat ik nogal een hoge pet op heb van Frank en zijn entourage?

Ik dacht het niet … Zij diemij een beetje kennen hebben dat al langer door.

Mijn eerste contact bij GUNKtv was Frank en dat is, wat mij aangaat, danig goed verlopen dat ik die vent koester as a buddy.

Ik besloot mijn contract bij GUNKtv niet te verlengen, en dat was voor de Frank & Jess heisa uitbrak, doordat GUNK het MoerbieMidnite-concept wilde veranderen … Zoals zij dat zagen, was het niet echt mijn ding meer dus heb ik daarvoor bedankt! Achteraf bekeken, misschien maar goed ook… Want los van het feit dat ik de huidige GUNK-crew alle succes toewens, heb ik zoiets van: GUNK zonder Frank is GUNK niet meer! . (punt)

(andere lijn)
Zonder Frank was ik zowiezo nooit verder gegaan in dat verhaal …

Anyway… Frank, samen met Bert en NickD, starten een nieuw platform: GameNuts, ze noemen het zelf  “gaming lifestyle” maar Frank kennede wordt dit geen softe zooi maar TV zoals het hoort te zijn!

Waarom vertel ik dit nu allemaal … Dat had je ook al door zeker? Je zal mij er ook tegenkomen. Niet in de picture! Je zal mij er eerder “stemsgewijs” horen voorbijkomen en laat dat nu weer ’s een fijne nieuwe uitdaging zijn!

Lets go Nuts!Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *