Kalimera se olous!

Goeiedag aan iedereen!

Heb mij de eerste dagen een beetje moeten inwerken. Maar nu wordt het toch wel de hoogste tijd dat ik jullie een beetje op de hoogte hou…

Heenreis naar hier: goed verlopen, geen noemenswaardige problemen. Eenmaal geland op Rhodos ging ik op zoek naar een taverna, dichtbij de luchthaven, voor een Mythos en een ferme Greek salad! Twee uur later had ik mijn binnenlandse vlucht naar Karpathos. Die vlucht was met zo’n propeller-vliegtuig van Olympic Airways … Dat is toch nog even iets anders dan zo’n Boeing, hoor! Schudden en beven …

Op Karpathos werd ik opgewacht door Peer, uiteraard! We zijn onmiddelijk doorgereden naar “Studio Zeezicht”, waar KarpathosFM gemaakt wordt. En de view is ook echt ‘zeezicht’. Ik kreeg een spoedcursus van ‘hoe-het-allemaal-werkt’, er werd een ‘Manneke’ opgenomen en we waren den bos in, naar de andere kant van  het eiland, Arkassa, waar het appartement is waar we verblijven. Na het droppen van de bagage en het voorgesteld worden aan de diverse mensen, werd het een zware Karpathian night … –> N.M.D. (No More Details)

Intussen mijn draai hier al goed gevonden! Ik tracht ’s ochtends vroeg te beginnen, kwestie van de hitte een beetje voor te zijn (het is hier makkelijk 33gr.) en dan heb ik in de namiddag nog tijd genoeg om te genieten van alles wat hier te zien en te beleven valt. De zee is heerlijk warm, de stranden zijn netjes en valt al snorkelend heel wat te zien.

Oja, zij die ‘facebookend’ alles volgen hebben ze al gezien, maar voor de anderen … Even voorstellen, mijn nieuwe huisgenote op onderstaande foto! Peer gaf ze de naam Flodder en ze is de trotse moeder van 2 zwarte kittens …

Elke middag, als ik thuiskom en elke ochtend als ik mijn ogen opentrekt krijg ik van haar een miauwconcert van jewelste … Wat een schat! 😉

There’s more to come, filous … Some ouzo’s waiting for me!

Ta leme!Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *