Is weer even “Het Manneke” …

Verwonderlijk hoe snel het allemaal gaat … Kerst & oud-en nieuw lijken al weer een eeuwigheid voorbij. De lange donkere dagen worden langzaam lichter, U kan het nog niet direct zien wegens zéér onopvallend maar die lente komt er wel degelijk aan. Werk aan de winkel met andere woorden! Tijd om bij K-fm terug tandje te gaan bijsteken.

Peter Vandam is afgelopen maandag terug vertrokken naar het fijne Karpathos. De lokale horeca kan de borst weer nat maken want het verbruik van Raki, en andere lekkernijen, zullen weer een forse stijging kennen!

Alle gekheid bij mekaar, het radioseizoen ginds is dus weer gestart. Net als vorig jaar staan we ook nu voor een heerlijke uitdaging.

KarpathosFM is zowiezo een feit en draait nog steeds op volle toeren. Tijdens de wintermaanden was er een nooit geziene lokale inbreng. Maar in het toeristisch seizoen wordt “het boeltje” omgebouwd om in te spelen op “the tourists”. Verder kijken we uit om nog wat extra te doen, maar daarover later meer. We zitten niet stil met andere woorden.

De tijd dat Peer ginds aan het rondplonzen is, neem ik zijn dagelijkse MannekePop over… Den dezen zit dus weer in je radio, Check the station near you! 🙂

Γεια σας και τα λέμε!Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *