Is there anything out there?

My friends …

Dit was ik jullie verschuldigd …

Tijd om ff, nix meer te doen. Even een sabbatjaar inbouwen na 20 jaar onafgebroken in de media aanwezig te zijn geweest.

Al jaren combineer ik mijn fulltime job in het onderwijs met mijn media-activiteiten. Altijd veel “to do’s”, weinig tijd, m.a.w. veel stress. Nooit met tegenzin, wel met ongelofelijk veel goesting heb ik de afgelopen 20 jaar volbracht.

Na 15 jaar Radio Contact, 5 jaar TOPradio, en het laatste jaar GUNKtv, tussendoor nog even CrazyFM en deze zomer CLUBfm heb ik zowat alles gedaan wat een radiomens, in de privesector, wil en kan doen …

Ik heb véél bijgeleerd en, vooral, nix afgeleerd … Maar na al die jaren is het tijd voor een sabbatjaar en eindelijk ’s tijd voor alle dingen die ik al jaren wil gaan doen maar nooit heb kunnen doen. Ik ga terug Grieks studeren en bezig zijn met dingen die mij verschrikkelijk boeien maar waar ik de laatste jaren geen tijd meer voor had …

Ik heb heel wat fijne collega’s mogen leren kennen, waar ik nog steeds een goede band mee heb. Een pak luisteraars zijn mij niet meer vreemd … GIGANTISCH!!

Never say never, je loopt mij eerstdaags nog wel tegen het oor. Ik ga nog wel wat uitzendingen “on the road” doen voor CLUBfm, ik heb nog het voice-over werk dat ik thuis doe, dus ver weg zal ik nooit zijn. Er zijn op dit moment een aantal aanbiedingen die graag wil bekijken en intussen ga ik genieten van vrije avonden … Iets wat mij de afgelopen 20 jaar vreemd was en kijk ik uit naar nieuwe uitdagen!

I’ll keep you all posted …

MOERB!EComments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *