I’m sick of cold / snow / rain / cold …

C360_2013-01-25-10-51-291

More than ever, I need sun … En temperaturen boven de 20°!

Het winterweer van de afgelopen weken vond ik om precies te zijn 1 dag fijn, de dag van de eerste winterwandeling. Alles wat erna kwam beschouw ik als overlast en “kommer en kwel”. Dat mensen kunnen geld uitgeven om in die gore kloterij te gaan ploeteren snap ik al helemaal niet, en ik heb zelfs geen enkele behoefte om daartoe een poging te wagen! In mijn gedachtegang is sneeuw / vrieskou: KAK! > einde discussie!

Ik ben een ècht zonmens! Mijn humeur staat of valt met de zon Als ik ’s ochtends mijn ogen (moeizaam) opentrek: Zon = misschien aanvaardaar humeur, regen = te mijden. Geef toe, veel makkelijker kan het niet … Al hoor ik in mijn directe omgeving wel eens andere reacties! Anyway, ik heb NU zon nodig, en SNEL!

Mijn schoonbroer heeft een eigendom in Spanje! Fijn! Daar schijnt de zon toch? U voelt mij komen? Volgende week ga ik een weekje “sun-shopping” doen in Almuñécar. Er zal van genoten worden, dat kan ik jullie verzekeren!

picture 252_1024x768

 

Geef toe… Héérlijk plaatje toch?
Ik hou jullie op de hoogte!
 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *