Haloha!

Yipyop iedereen …

Dat de site sinds deze week een nieuwe push heeft gekregen zal je niet ontgaan zijn natuurlijk. We hebben ‘de poll’ terug tot leven geroepen en, net zoals vroeger, de site weer geïmplementeerd in de show op GUNKtv. Thats the news 🙂

Via diverse kanalen kregen vragen van mensen:

“Waar is het oude forum?” Weg! En het komt ook niet meer terug. Er zijn nu 7324 andere manieren om meningen te delen, te communiceren, comments na te laten … Bij iedere topic kan je gewoon op de titel klikken en dan krijg je onderaan ruimte waar je je mening kan neerschrijven en sharen met anderen. We hoeven dus niet onmiddellijk een extra forum te plaatsen als deze mogelijkheid gewoon aanwezig is! Ik wil dan ook een warme oproep doen, aan alle ex forummers (?) :), om deze tool  te gebruiken.

“Komen de oude foto’s nog terug?” Mea Culpa, had ik in elk geval over het hoofd gezien. Bedankt dat mensen er ons attent op maakten dat die eigenlijk een schat van herinneringen zijn. In elk geval, we hebben 13 Gb backup … Weg zijn ze dus niet. Brecht is verschillende manieren aan het bekijken om ze eerstdaags terug toe te voegen zodat ze opnieuw raadpleegbaar zijn!

INTERACTIVITEIT, het woordje draag ik al zéér lang hoog in het vaandel. Vroeger, ik durf er al geen ‘jaren’ meer opplakken, Contact Interactief op Radio Contact … Moerbie LateNite op TOPradio en nu MOERB!E Live Radio op GUNKtv … De rode draad is altijd interactie geweest. Met deze site is het niet anders… Onder elke nieuwe post staan diverse manieren om te sharen. Bedankt om dit iedere keer te doen! En … jullie ideetjes, meningen zijn meer dan welkom!

Enjoy this place!


Categories:


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *