|again| END |stop| RADIO-SILENCE |stop|

ClubFM is de nieuwe naam van het vroegere Contact-netwerk, dè radio die als een rode draad door mijn radiocarrière loopt en ik voor geen geld van de wereld zou willen verwaarlozen.

Altijd fijn als ze mij nog eens bedenken in hun programmatie … Afgelopen zomer deed ik er al een deel van hun “@the KINGbeach”-uitzendingen, Mega Open Air Live , en nog een aantal dingen …

Straks verbreek ik voor de tweede keer de, mezelf opgelegde, radio-stilte door hun Top 100 aan mekaar te praten. Het is een uitzending op locatie dus ik zit niet weggestoken in een anonieme studio. M.a.w. je kon de uitzending live meemaken in Saturn Brugge! Alles start om 10u ’s ochtens en dit tot 18u. Ik neem 10 tot 15u voor mijn rekening…

Wil je dus de lekkerste platen van het afgelopen jaar nog een vlotjes na mekaar horen … ClubFM is UR station 🙂

Voor een freq in je buurt … Klik!
Online luisteren … Klik!Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *