Cool down, Mister!

image

In Sankt Vith hang ik rond dezer dagen. Ik geniet er voornamelijk van rust, gezonde lucht en urenlange boswandelingen met mijn trouwe Jack’s, voor hen kan de pret natuurlijk niet op. ’s Avonds lees ik de boeken waarvoor ik anders nooit tijd kan vinden of maken. Good food and drinks maken het af natuurlijk. Uiteraard staat ook het creatieve gedeelte niet stil, de ideeën komen vlotjes ;).
Gisteren wel gedacht om de Arc van Noa even te reserveren want regende hier oude wijven van ’s morgens tot ’s nachts zonder enige verpozing… Dat was dan weer een uitstekend moment om alles even op een rijtje te zetten en dringende beslissingen voor te bereiden want  ik ben weer op zo’n keerpuntje gekomen …
Ook eindelijk ’s tijd om naar al die cd’s te luisteren die zich maar bleven opstapelen en RTL radio is hier ook helemaal mijn ding! Misschien moet ik wel ’s solliciteren …


Categories:

Tags:


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *