Almost ready…

Ik was al zwaar aan het aftellen en ik kijk er ook wel ècht naar uit, maar dat neemt niet weg dat deze sprong in het duister de nodige (gezonde) stress/spanning met zich meebrengt.
M.a.w. KarpathosFM is nu echt wel héél erg dichtbij aan het komen …

Zonder dat ik het zelf goed besef ben ik al van verschillende dingen en mensen afscheid aan het nemen. Afgelopen zaterdag: “Αντίος” gaan zeggen tegen mijn Griekse/Gentse vriend Βαγγέλης in Taverna Pantheon, maandag een rondje tafelen in de Griekse Snack met Roberto … Gisteren de onderwijs-collega’s uitgezwaaid en morgen is er een “GOODbye-bbq” voor de familie en intimi…

Ben deze week ook begonnen met de valies te maken … Een beetje een dubbel gevoel toch. De rest van de week wil ik nog volop genieten van alles wat me (en ik) hier liefhe(b)eft. Mijn lief die ik hier een paar weken achterlaat voor (alweer) “dieje radiobazaar”, mijn dochter, Krapuul & Kaztaar, de poezn, mijn makkers, … En ik zal het zowiezo rustig aan moeten doen want afgelopen week, tijdens een activiteit, een beetje verkeerd “geland” … Result–> accute rugpijn. Mijn laatste week wordt dus vergezeld met pijnstillers, spierontspanners en kiné!

JOEHOEW!Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *