Γεια σου σε όλους από #Κάρπαθος

Kameradskies overal ten velde, ik groet jullie!

Ik zit op dit eigenste moment bij onze vrienden van Sound Of The Sea, een extreem fijn complex net buiten Pigadia. Het is hier de laatste 2 jaar een soort uitvalsbasis voor mij geworden… Altijd een plekje om het homecoming-gevoel te hebben, een vraag te kunnen stellen, hulp te kunnen krijgen op elk moment van de dag of nacht… Want tenslotte hang ik hier toch twee maand moederziel alleen rond, hier heb ik een fijne backup …

Het reizen naar hier is bijzonder goed verlopen. Het bus-gedeelte van Chania naar Siteia heb ik mogen overslaan, een makker was op vakantie in de buurt en bracht me met de wagen, super! 🙂

Hier, geen verrassingen… Behalve dat het extreem rustig is. Op sommige plaatsen tot 40% minder toerisme, dat kan tellen. Anderzijds hoor ik geruchten dat Rhodes zijn beste toeristische seizoen ooit beleeft met een gemiddelde stijging van 18% …. Hier wordt het in elk geval een moeilijke lange winter, dat staat nu al vast!

Maar, een schrale troost, het blijft hier waanzinnig mooi en gezellig! Allen hierheen is de boodschap.

Tot snel / τα λέμε

imageComments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *