Flashback #MLN #TOPradio

Onlangs was ik op zoek naar geluidsbestanden van vroeger. Een reünie organisatie – ding had daarom gevraagd.
Ik heb door de jaren heen alles nogal goed (digitaal) bijgehouden, dus no problem …

Ik kwam in een mapje van een mapje terecht, waarvan ik zelf niet eens wist dat er achter dat mapje nog een mapje zat! 🙂 Ik heb zo een donkerbruin vermoeden dat dit voor de meeste van jullie een nogal herkenbaar fenomeen is … 🙂

Anyway, blijkt daar een backup te staan van alle nummers die DJ TheFluff (tegenwoordig Ian Fox) ooit gemixt heeft met geluidsfiles opgenomen van Moerbie LateNite op TOPradio. Iedereen die toen regelmatig de show had opstaan weet wel van nummers als “Tettn”, “Mijne vinger zat NIE …”, en meer! Maar wat ik daar nog méér tegenkwam was iets was mij zelfs, met de loop der jaren, ontgaan was. De zusjes met Nimph en Taxinimph, waarmee we de avonden een nogal ‘pikante invulling’ wisten te geven!

The Fluff had er klaarblijkelijk een nummer rond gemaakt! Héérlijk! Ik was het gewoon vergeten!

Zo zie je maar dat rondhusselen op je HD’s een méérwaarde kan bieden 🙂

Ik wil het jullie in elk geval NIET onthouden, want misschien waren jullie het ook wel vergeten!

The Fluff ft Nimph & Taxinimph and MOERB!E – Het verkeerde gaatje by Moerbie on Mixcloud

Leave a Reply